Kursusforløb for kvinder – identitet og selvværd

Savner du nogle gange at blive forstået?
Eller blot at blive hørt? 

Er der emner i dit liv, som du ikke rigtigt synes, du kan dele med din mand eller dine veninder?
Ting, som du måske tror er mærkelige?
Eller ting, som du skammer dig over? 

Måske føler du slet ikke, at rent faktisk har den der ægte veninde, som du kan betro dig til, uden at frygte at blive dømt eller bedømt for det, du føler?

Så er min kvindegruppe lige noget for dig. Her bliver du en del af et unikt og nødvendigt fællesskab, og du vil opdage, at du ikke er alene med dine tanker og problemer.

Vi kan have mange bekendtskaber og venskaber i vores liv, som aldrig kommer helt i dybden. Mennesker, som vi betragter som nære i vores liv, men hvor vi alligevel holder lidt på os selv af frygt for at blive dømt for vores inderste tanker. 

Sandheden er, at vi som kvinder har brug for at dele. 

Vi har i højere grad end mænd brug for at blive set og hørt og mødt i vores følelser – gerne af andre kvinder.
Vi har brug for at sparre med andre kvinder og drage fordel af hinandens erfaringer. 

Kvinder har og har altid haft brug for et fællesskab med andre kvinder.

Derfor har jeg lavet dette forløb, som tager udgangspunkt i det, at være kvinde. 

Et fællesskab som skaber et rum, hvor alt må siges, og ingen dømmer. 

Et rum, hvor langt de fleste pludselig oplever, at de på ingen måde er alene og at de tanker og følelser, man selv slås med i mange tilfælde er dybt universelle og genkendelige for andre kvinder. 

Når man oplever, at man hverken er alene eller mærkelig opstår der pludselig en grundlæggende større selvværdsfølelse, fordi man opdager, man ikke behøver skamme sig eller lægge låg på de ting, der føles mærkelige.

Har du brug for et fællesskab?
Hvor du holder og bliver holdt?
Hvor dit selvværd styrkes?
Hvor du lærer dig selv bedre at kende?
Hvor dit eget liv får et nyt perspektiv ved at blive spejlet i andre kvinders fortællinger?
Hvor du lærer at rumme din egen og andres sårbarhed?
Hvor du opdager, at det er en styrke at være indfølende, intuitiv og feminin – selv i en verden, der er domineret af en mere maskulin energi, hvor vi skal yde og knokle.
Og hvor du opdager, at du godt må give dig selv lov til at være kvinde og trække stikket, når det er nødvendigt, fordi vi ikke allesammen skal kunne det samme eller have de samme styrker.

Skal du med?
Kurset varer sammenlagt 12 uger med start 26. august 2020.

I løbet af de 12 uger mødes vi fysisk 7 gange i mine lokaler i Randers, og det er vigtigt, at du inden, du tilmelder dig, har taget stilling til, om du har mulighed for at møde alle 7 gange.

Der er intet i mine kurser, der er indspillet på forhånd – og der er intet genbrugsmateriale. Jeg tager altid udgangspunkt i den givne gruppe og forløbet former sig efter deltagernes ønsker og behov. Kurset er dynamisk, og jeg følger med den energi, du som deltager kommer med. 

Det betyder dermed også, at du som deltager har et stort ansvar for din læring og for gruppens succes. 

Jeg har tilrettelagt et overordnet skelet og en række moduler, der sikrer, at du lærer en række grundlæggende metoder og redskaber, men derudover er der altid plads til at undervisningen kan tilrettelægges så den matcher, dig og de andre, der er på holdet.

Så er du kvinde?
Er du mellem 20 og 100 år?
Og er du klar til at tage udfordringen op mod nogle af alle de mønstre og tanker, der i øjeblikket definerer den måde, du lever på?
Så vil jeg virkelig anbefale dig at søge om optagelse i en af mine kvindegrupper. Vi starter igen d. 26.08.2020, – men søg gerne allerede nu, da jeg sammensætter grupperne ud fra dynamikker og energi, så vi passer sammen.

Vil du høre mere eller er du klar til at tilmelde dig – så kontakt mig her.