Workshop

I samarbejde med CBaekkelArt afholder vi Drømmefanger Workshop her i Randers igen til september.

Du kan lave din helt egen drømmefanger med smukke krystaller igen til september.

Christine fra CBaekkelArt guider os igennem processen, så når dagen er omme er du en mester i at lave drømmefanger.


Mor barn pris for 2 * 15cm ring og materialer kun 395,- 🤲🏼 inklusiv forplejning.

Du kan skrive dig op allerede nu og sikre dig en plads, der er kun 15 pladser.

Workshoppen er idel for dig og dit barn hvis I ønsker at bruge nogle skønne timer i hinandens selskab med at være kreative.

I kan godt glæde jer, det bliver en fantastisk dag med god energi og masser af kærlighed.

Min datter og jeg har tidligere deltaget på CBaekkelArt´s workshop i Haderslev og nu har du også muligheden her i Randers.

Drømmefangerens magi er skabt til at passe på dig mens du sover og våger over dine drømme, den fanger og udsletter dine mareridt ved daggry.

Drømmefangeren vil ligeledes hjælpe dig til at finde ro og få en bedre søvn, så du kan vågne om morgenen med en fornyet energi. Ydermere er der indfanget krystaller i nettet til at løfte din energi og bevidsthed til det højere, ved hjælp af de forskellige energier krystallerne vibrere med.

Farverne og krystallerne i drømmefangeren har også en betydning, for de forskellige chakra.
Mine drømmefangere hjælper og løfter dig altså på mange måder i livet.

Når du køber en af mine drømmefangere eller laver en selv på workshoppen medfølger historien om deres oprindelse fra indianerne i Amerika, derudover får du en forklaring på de 7 Chakra med, hvor der er beskrevet hvilke krystaller der præcist er i din drømmefanger.

Tilmelding og betaling er nødvendig. Din plads er først sikret når du har betalt for din deltagelse. Der kun er et begrænset antal pladser, så tilmeld dig allerede nu på 93832649 eller på Messeger til Minforandring ved Stine Jensen.