Anbefalinger

Individuel terapi/bonusmor gruppe:
Jeg startede i bonus mødre gruppe ved stine. Fandt hende tilfældigvis på Facebook.
Var fyld op med problemer og frustrationer og et forhold der sejlede. Havde intet overskud og på grænsen til at falde fra hinanden og opgive det hele. Gruppen giver så meget, men Stine er så fantastisk.
Har haft 2 individuelle samtaler med hende. Det har redet vores forhold og gjort mig til et menneske med overskud igen.
Gik før ved en dyr parterapeut og psykolog. Men Stine kan sætte ens egne tanker i gang så man finder svar, løsninger og grænser i sig selv.
Fik redskaber til at takle problemerne og indsigt i hvorfor jeg føler og reagere som jeg gør. Det har gjort at vi i vores forhold har kunne snakke tingene igennem på en måde hvor vi forstår hinanden og den andens reaktioner med en helt ny forståelse.
For mig har Stines hjælp til at forstå mine egne tilknytnings mønstre gjort en verden til forskel både i mit private liv men også i forhold til mit arbejdsliv.
Oven i det hele tog hun sig tid til mig på hendes fridag da det hele brændte på.
Havde aldrig forestillet mig at jeg skulle gå ved en sexolog. Må indrømme jeg havde en forkert opfattelse af hvad en sexolog er. Var jeg ikke kommet i bonus mødre gruppen havde jeg aldrig fundet Stine. Intet af det jeg har fået ud af at komme hos Stine har haft noget med sex at gøre.
Stine får de varmeste anbefalinger her fra Tak for dig Stine ❤️
Anonym/maj 2022

Sharing-gruppe:

Jeg er blevet hovedpersonen i mit eget liv. Tak Stine fordi du har vist mig vejen og lært mig at jeg er den vigtigste i mig liv.

Anonym/januar 2022

Sharing gruppe:

Da jeg begyndte i Sharing-gruppe ved Stine var jeg meget usikker på mig selv, og var rigtig dårlig til at mærke mig selv og mine grænser ift. at være sammen med andre mennesker. Jeg tog hurtigt offerrollen på mig. Nu her 2 år senere er jeg blevet bedre til at tage ansvar for mig selv. Det viser sig ved, at jeg er blevet bedre til at mærke mig selv, mine grænser og dermed sige fra. Jeg bliver hurtigere bevidst om, hvis jeg har overforbrugt mig selv. Derfor er jeg blevet bedre til mærke, hvad jeg kan holde til. Jeg ønsker at vælge mig selv til først for derefter at kunne give noget til andre. Jeg er bevidst om, at når jeg har overforbrugt mig selv bliver jeg kortluntet. Det går ud over min familie, selvom det oftest ikke er dem, der er årsagen. Derfor mærker jeg også bedre nu, når jeg skal trække stikket og passe på mig, for derved også at passe på min familie

Anonym/december 2021

Individuel Terapi / Sharing gruppe:

Jeg startede hos Stine med en individuel samtale, hvor jeg herefter kom med i en af hendes grupper for bonusmødre. Jeg var ikke den i gruppen der sagde mest, men jeg følte mig aldrig alene. Gruppen var et trygt sted at være, her kunne man dele ting uden at føle sig dømt af andre. For mig havde det stor betydning, at jeg ikke blev presse til at fortælle dybere ting om mig, mine tanker og udfordringer. Det at jeg kunne relatere til de andre kvinder, og føle at jeg ikke var den eneste med samme tanker, og udfordringer var befriende. Stine er en fantastisk kvinde, som man hurtigt føler sig tryg hos, hun giver så meget af sig selv, og hun får de bedste anbefalinger med på vejen.
Nana/januar 2022

Sharing gruppe:

Før jeg startede i Stines Sharing-gruppe var jeg meget usikker på mig selv og mit parforhold. Jeg havde svært ved at overskue mit liv og skældte ud på mine børn næsten 24/7. Da jeg startede hos Stine fandt jeg ud af at jeg havde nøjes hele mit liv. Jeg havde valgt mig selv fra og havde et trist liv uden glæde og uden kærlighed. Nu har jeg -Fundet mig selv.. -Blevet skilt.. -Blevet utrolig bevist om hvad der får mig ud af balance. Jeg ser nu mine børn. Jeg ser nu andre mennesker omkring mig, og hvordan de kan påvirke mig positiv/negativ. Fået verdens dejligste mand i mit liv.. Vigtigste af alt… JEG TAGER ANSVAR FOR MIG SELV og mit liv… Tak Stine fordi du har vist mig vejen til mit LIV

Anonym/januar 2022

Sharing Gruppe:

Jeg startede i et af Stines sharinggruppe-forløb for over et år siden. Det har på mange måder ændret mit forhold til mig selv og den måde, jeg er tilstede i verden på. Udfordringer omkring identitet, selvværd og personlig udvikling er ofte noget, man går med for sig selv – eller allerhøjest deler med sin terapeut. Udbyttet af Stines kvindegrupper er noget ganske andet end 1:1 samtaler med en psykolog. Gennem vores gruppesamtaler er jeg nået til en slags ’next level’ indsigt i mig selv, fordi jeg mødes af nogle andre kvinder, som jeg kan spejle mig i og lære af. Indbyrdes i gruppen kommer vi med vidt forskellige baggrunde og livserfaringer, hvilket bidrager med mange perspektiver på tilværelsen og vores individuelle udfordringer. Intet er for stort eller småt at dele, og vi møder altid hinanden med en kæmpe respekt og tillid. Det er en vildt fed fornemmelse så hurtigt at komme tæt på de andre gruppedeltagere og lade dem komme ind under huden på mig. Her er der ingen overfladisk smalltalk, kun dybe berigende samtaler, og jeg tager altid derfra med en følelse af at have fået udvidet min mentale kapacitet efter at have grint, grædt, delt og lyttet med en flok herlige kvinder. Stines lune og empatiske væsen bidrager til at skabe trygge rammer, hvor man tør at åbne sig. Hun fremstår særdeles professionel og deler både ud af sin terapeutiske kundskab og af egne livserfaringer. Og fordi hun møder gruppens deltagere i øjenhøjde, opstår der en særlig dynamik, hvor alle er ligeværdige, når vi sidder omkring bordet. De varmeste anbefalinger sender jeg til Stine.
Line/Oktober 2021

Oplæg om Kvindens lyst:

Stine er fuldstændig magisk i sit oplæg om Kvinders Lyst. Det er tydeligt at mærke, at hun ved, hvad hun taler om og at hun har gjort sig mange tanker om emnet. Stine har en evne til at balancere det personlige og seriøse aspekt af en problematik, hvor hun inddrager humor og eksempler for at normalisere. Jeg glæder mig allerede til næste gang Stine byder på en aften i sexologiens tegn. Og jeg vil anbefale alle at tage til hendes oplæg – det værste som kan ske er, at du går derfra med et smil på læben og en ny forståelse om dig selv eller din kvinde”
Simone Villumsen, sexolog og parterapeut / september 2021

Gruppeterapi:

Da jeg begyndte i gruppeterapi ved Stine var jeg meget usikker på mig selv, og var rigtig dårlig til at mærke mig selv og mine grænser ift. at være sammen med andre mennesker. Jeg tog hurtigt offerrollen på mig. Nu her 2 år senere er jeg blevet bedre til at tage ansvar for mig selv. Det viser sig ved, at jeg er blevet bedre til at mærke mig selv, mine grænser og dermed sige fra. Jeg bliver hurtigere bevidst om, hvis jeg har overforbrugt mig selv. Derfor er jeg blevet bedre til mærke, hvad jeg kan holde til. Jeg ønsker at vælge mig selv til først for derefter at kunne give noget til andre. Jeg er bevidst om, at når jeg har overforbrugt mig selv bliver jeg kortluntet. Det går ud over min familie, selvom det oftest ikke er dem, der er årsagen. Derfor mærker jeg også bedre nu, når jeg skal trække stikket og passe på mig, for derved også at passe på min familie.
Anonym / November 2021

Gruppeterapi:

Da jeg startede i Stines gruppe for 2 år siden var jeg i et dybt sort hul. Jeg kunne ikke sige nej og havde ondt af mig selv. Jeg havde brug for at sætte grænser og lære at kommunikere bedre med min partner. Nu er jeg blevet hovedpersonen i mit eget liv! Jeg er blevet bedre til at sige hvad jeg vil og hvad jeg ikke vil. Blevet bedre til at mærke mine grænser og ikke mindst sætte grænser. Jeg har fået en bedre forståelse af mig selv og ikke mindst min partner. Igennem vores kærlighedssprog har vi fundet hinanden og kærligheden igen.

Anonym / November 2021

Seksualundervisning:

Vi havde fornøjelsen af Stine og Lisbet til nogle af vores grundforløbsklasser, som løbende har modtaget undervisning i emnet sex og samfund.
Et emne der ligger meget op til debat, og en del snak på klassen. Det kan nogle gange være grænseoverskridende som elev at høre om sex fra sin egen lærer, som underviser og hjælper til dagligt. Derudover fortæller eleverne selv, at de kun kommer med en viden om en banan og et kondom, fra folkeskolen.
Vi havde en kanon dag, hvor eleverne fik lov til at lære om grænser og lyst. Stine og Lisbet havde en fantastisk dynamik imellem hinanden, og deres oplæg var godt sat sammen med øvelser ind imellem. Eleverne var gode til at stille spørgsmål, og dem der var lidt generte, kunne stilles spørgsmål i en anonym hat. Der var en rolig og tryg adfærd omkring Stine og Lisbet, som afspejlede sig i eleverne, samtidig med der var plads til humor.
Dagen sluttede med en workshop, hvor eleverne kunne prøve og røre/holde og se forskellige materialer. Dette var meget populært, og her kom der flere spørgsmål på banen, som blev besvaret yderst professionelt af både Stine og Lisbet.
Al den nye viden, har givet anledning til endnu flere spørgsmål og nysgerrighed hos eleverne, som var meget positive over besøget. De udtrykte op til flere gange, at de har lært noget, og det var rart og kunne spørge fagpersoner til råds.
Stine og Lisbet får de største og varmeste anbefalinger herfra, for og håndtere hver enkelt elev som de havde brug for. Om de var seriøse, pjattet eller generte, så fik de skabt en safezone som eleverne turde udfolde sig i.
Simone & Tanja Undervisere på Hansenberg / oktober 2021

Oplæg om Kvindens lyst:

Vi sender Stine de bedste anbefalinger efter Stine har holdt et oplæg hos Selvhjælp Randers I Helligåndshuset med emnet “kvindens lyst”. Stine formået at indtage og eje rummet med hendes venlige og rolig væsen. Oplægget var spændende og det var tydeligt, at Stine både er faglig dygtig og brænder for emnet – det var bestemt ikke kedeligt. Stine nævnte b.la. de fem kærlighedssprog, hvor fordelen ved at kende kærlighedssproget er, at du bedre kan sætte ord på dine ønsker og behov. Det er med til at gøre, at du bedre kan få dit kærlighedsbehov opfyldt i dine relationer – det giver jo mening. Selvhjælp Randers takker for et fint oplæg.
Majbritt/september 2021

Oplæg om Kvindens lyst:

Efter at have deltaget i Sexolog Stine Jensen’s foredrag “Vigtigt at kvinder forstår deres lyst” d. 9/9-21 i Helligåndshuset i Randers, bliver jeg simpelthen nødt til, at råbe samtlige kvinder i Danmark op. -Er forholdet blevet lidt gråt i gråt, og er I gået lidt i stå på den intime front, så er det afsted! Stine har et vindende væsen, og er en super formidler, og har en evne til, at forklare sig, uden at det bliver lummert, man får den der aha fornemmelse og samtidig gør hun det med en god portion humor. Hun formåede at få os til, at føle os trygge, ved at indrage os i hendes oplæg ved eksempelvis, at stille spørgsmål. De bedste anbefalinger til Stine herfra. Ikke sidste gang for mig.
Pernille /september 2021

Individuel Terapi / Sharing gruppe:

Jeg startede i terapi hos Stine i sensommeren, og var også så heldig at få en plads i en Sharing gruppe, da hun i efteråret startede en ny op, og hvor er jeg bare glad for at jeg tog imod det tilbud. Fire gange har jeg mødtes med 4 fremmede kvinder, som jeg i første omgang ikke troede jeg havde noget tilfælles med. Men alligevel ender jeg med at sidde og føle at jeg kan spejle mig i hver og en i forskellige situationer. Det er så utroligt givende, at sidde og høre nogle italesætte tanker man selv kan gå rundt med. Det får mig til at føle mig okay med de tanker jeg selv kan gå rundt med, der kan få mig til at føle mig forkert. Da vi startede forløbet fik vi alle en lille notesbog udleveret, her skulle vi skrive vores tanker for forløbet ned, og om vi havde nogle mål eller ønsker for perioden. Jeg skrev at jeg drømte om at blive gravid. Da vi havde vores sidste møde, spurgte Stine om forløbet havde givet os nogle af de ting vi havde skrevet ned ved vores første møde. Og der kunne jeg med glæde og stolthed fortælle at jeg netop var blevet gravid, efter længere tids kamp. Jeg er klar over at det ikke er Stine der har gjort mig gravid, men jeg er sikker på at Stines terapi har givet mig en ro, som helt klart har haft en positiv virkning på min krop, som har hjulpet mig til graviditeten. Jeg vil derfor give Stine mine varmeste anbefalinger, både ift. individuel terapi og healing, men også Sharing gruppe. I vores Sharinggruppe har vi alle valgt at ville fortsætte i et betalt forløb, og jeg glæder mig til at se den udvikling jeg er sikker på vi alle kommer til at gennemgå det næste halve år.
Cecilia / april 2021

Individuel terapi:

“Min forandring” det er meget sigende og beskriver utrolig godt det man kan opnå i samarbejde med Stine. Hvis man giver sig 100% og virkelig ønsker at forandre ting i sit liv kan man i samarbejde med Stine udrette store ting. Da jeg fandt mig selv i mit livs hidtil værste krise og tog kontakt til Stine blev jeg mødt af en utrolig professionel, men samtidig medfølende, empatisk, forstående, ærlig og ikke dømmende person. Jeg følte tryghed og varme i Stines selskab og kunne i hendes nærvær lukke op får alt det som var utrolig svært, skamfuldt og det som gjorde så ondt. Hun hjalp mig op af det dybe hul jeg var endt i og fik mig tilbage på rette spor. At gå i terapi hos Stine er det bedste jeg har gjort for mig selv nogensinde. Jeg har lært så utrolig meget om mig selv og vil aldrig være dette foruden. Stine har givet mig en ny start på mit nye liv og jeg kan kun give hende mine alle bedste anbefalinger.
Anonym / marts 2021

Individuel terapi:

Jeg har haft to sessioner med Stine via Skype. Det  har fungeret rigtig godt med samtale online. 
Stine er dygtig til at lytte og stille spørgsmål på baggrund af de ting, jeg fortæller. 
Stine er meget autentisk og bruger blandt andet eksempler fra sit eget liv, mens vi taler sammen. Det giver for det første en fornemmelse af, at jeg ikke står alene med det jeg har brug for at få arbejdet med og samtidig giver det inspiration, så jeg får øje på nye ting i mit eget liv. 
Det to sessioner var virkelig værdifulde og jeg vil klart anbefale Stine”. 
Anonym / februar 2021

Individuel terapi:

Har fået en fantastisk snak med Stine i dag og blevet meget klogere på min identitetsskabelse, kærlighedsmønstre og mig selv i relationer ❤ Jeg har altid troet, sexologer kun talte om sex, men jeg er blevet klogere! Tak for en meget værdifuld samtale, søde Stine. Mine bedste og varmeste anbefalinger!
Louise / januar 2021.

Sharing-Gruppe deltager med fokus på den sammenbragte familie :

“Jeg kan på det varmeste anbefale Stine. Jeg kom ind i et 4 måneders forløb med 4 andre, hvor vi alle er bonus mødre og lever i en sammenbragt familie og de udfordringer der følger med det at være dig, mig, mine, dine og vores. Det var en tillidsfuld og tryg gruppe, hvor respekt for hinanden og de følelser og oplevelser vi hver især havde, var i højsæde. Stine er utrolig ærlig, på den gode måde, og god til at dele hendes egne personlige erfaringer, hvilket giver mere tryghed og lyst til selv at åbne op. Det hjalp mig med, at reflektere over tanker og følelser jeg ikke havde tænkt over, og som jeg måske havde tænkt ikke var i orden at tænke eller føle. Og ikke mindst gav det mig modet til, at gå videre på en meget personlig rejse.”
Anonym/ december 2020

Sharing-Gruppe deltager med fokus på den sammenbragte familie :

“Kan varmt anbefale Stine. Hun er et meget varmt og åbent menneske, som er utrolig god til at lytte, og få en til at reflektere over nye eller anderledes tilgangsmåder eller vinkler. Jeg fik personligt meget ud af at komme ved Stine, så max stjerner og anbefalinger herfra.”
Heidi/ december 2020

Individuel terapi:
“Før jeg mødte Stine, havde jeg en opfattelse af, at ”der var noget galt med mig” ift. min seksualitet. Jeg forstod ikke, hvorfor sex oftest var en temmelig kedelig oplevelse.   Da jeg havde ”lyst til at få lyst” opsøgte jeg hende.   Er blevet mødt af en smilende, varm, lyttende og kompetent kvinde. Jeg følte hurtigt en tryghed ved hende og kunne derfor åbent og ærligt tale med hende om (for mig) et følsomt og sårbart emne.   En dygtig behandler formår at gøre det komplekse til noget enkelt og noget som klienten nemt kan arbejde med. Det kan Stine. Hun har givet mig indsigt og værktøjer, som jeg fremadrettet kan bruge i min proces med at få et dejligt og godt sexliv. Det er virkelig taknemlig for.   Så tak Stine. Tak for dig. Det har været en særdeles positiv oplevelse.   Jeg er taknemlig og glad for, at jeg opsøgte dig og gjorde noget godt for mig selv.”  
Anonym/ november 2020

Sharing-Gruppe deltager med fokus på den sammenbragte familie:

“Jeg har været i sharing-gruppe ved Stine og det har virkelig været godt! Stine er empatisk, rummelig og meget inspirerende. Hun har en skarp fornemmelse for hver enkelt og formår at skabe et rum, der på én gang er både seriøst, udviklende og med plads til masser af gode grin.”
Louise / december 2020

Sharing-Gruppe deltager:
“Sharing gruppen har givet mig så meget. Jeg er mere bevidst om mit eget værd og jeg kan nemmere genkende de dårlige mønstre og hurtigere ”rette-op” på. Selvom der stadigvæk er plads til at være menneske, og kvinde med alle de op og ned-ture det indeholder.
Sharing gruppen har givet en indsigt i egne mønstre og overbevisninger. I vores gruppen var der lige fra første dag stor ærlighed, og det hele startede med Stine. Stine lytter og stiller opfølgende spørgsmål så man selv kommer frem til nogle indsigter man slet ikke havde fået uden gruppen – og Stine. Gruppen giver et trygt rum hvor man kan dele af sig selv uden at det hele skal fikses. I sharing-gruppen er fokus på hvordan man har det og hvad man evt. (selv!) kan gøre ved det. Det er VIRKELIG vigtig viden! Det er også værdifuldt at høre andre fortælle deres historie, for det går pludseligt op for en at man ikke er ene om at have de følelser eller overbevisninger, men at andre går rundt med lignende udfordringer. De første gange var rigtig gode og gav en masse ahaoplevelser, men de betalte gange efterfølgende, gav tid til at dykke dybere ned og arbejde mere med sig selv. Det at have flere gange gav også mere rum til at udforske nogle håndgribelige værktøjer og give viden der kunne tages med hjem og bruges i dagligdagen. Og havde man brug for en ene-session, så var der også plads til at kunne booke det sideløbende med forløbet.”
Anonym / Marts 2020

Foredrag om LYST:
“En fantastisk start på en tøseaften. Stine kan virkelig anbefales, hvad enten det er til tøse-aften, julefrokosten, madklubben eller baby-klubben. Lyst-skemaet er dejligt enkelt og ligetil, man sidder nærmest med følelsen; ”Nårh ja selvfølgelig! – Hvorfor har jeg ikke tænkt på det?” Selve foredraget kommer ind på alle de ting der spiller ind på vores lyst, men uden at blive (for meget) under bæltestedet og alternativt. Stine formår under foredraget at være nærværende og sprudlende i sin fortælling, men også at indfange gruppens synspunkter og dynamik, så det ikke kun bliver et foredrag, men til tider en debat med synspunkter og anekdoter fra gruppen flettet ind. Det gør foredraget unikt og relevant for gruppen som helhed og for den enkelte. Hvis I er klar på at lære jer bedre selv at kende, få nogle AHA-oplevelser og et godt grin så book Stine til jeres næste tøse-arrangement, det kan virkeligt anbefales !”
Mette / november 2020

Foredrag om LYST:
“Stine var forbi vores mødregruppen i Asferg Babyklub til et oplæg og dialog om kvinders lyst efter en graviditet og med små børn. Et meget spændende, relevant og brugbart oplæg, som gav stof til eftertanke. Vi kan varmt anbefale Stine til andre mødre, der trænger til at få vækket deres lyst.”
Trine-Aktivitetskoordinator/ Oktober 2020

Sharing-Gruppe deltager:
“Har du svært ved at sige fra, og mærke hvad du har brug for. Har du mod på at blive klogere på dig selv og dine grænser, vil Stine være din bedste støtte på vejen dertil. I dialog med Stine bliver du mødt af hjertevarme, og oprigtig interesse i dig og dine behov. Jeg giver Stine mine bedste anbefalinger. Du vil ikke fortryde det♥️.”
40 årig kvinde / november 2020

Individuel terapi:
“Stine er super dygtig og kan i trygge omgivelser virkelig åbne op for gamle ting og sager som jeg ikke anede at jeg havde med mig. Hun formår at oplyse, guide og hjælpe en på en så empatisk måde så du trygt kan åbne op og reflektere/arbejde med dig selv. Hun får 5* herfra og jeg kommer snart igen .”
Linda / Juli 2020

Individuel terapi:
“Stine er super skarp, og knalddygtig!”
Mie / Juli 2020

Individuel terapi via Seksualiseringsskema:
“Tiden flyver afsted i Stines selskab, og klinikken er et utrolig hyggeligt sted, så jeg føler mig ikke anspændt, trods nogen tøven ved at skulle afsted. Stine formår at skabe et inspirerende og nærmest befriende rum, hvor hun vejleder en efter de svar, som findes i en selv. Jeg gik fra klinikken med et kæmpe smil og en bedre forståelse af mig selv, og den måde jeg håndterer ting på, og måde jeg blive mødt og anerkendt for.”
Peter / Maj 2020.

Individuel terapi via Seksualiseringsskema:
“Stine har en fantastisk evne til at stille de rigtige spørgsmål på det rigtige tidspunkt. Hun formår at skabe et inspirerende og nærmest befriende rum, hvor hun med stor omsorg og respekt vejleder een efter de svar, som findes i een selv. Jeg vil kalde det for en talent. Tiden flyver afsted i hendes selskab, og jeg gik fra klinikken med en kæmpe smil og en bedre forståelse af mig selv. Og i øvrigt synes jeg at selve klinikken er et utrolig hyggeligt sted, så man ikke føler sig anspændt og nervøs. Så alt i alt, vil du lære noget unikt om sig selv, så skynd dig til Stine.”
Tanja / Marts 2020

Individuel terapi:
“Stine er utrolig dygtig og et fantastisk dejligt menneske – at tage kontakt til dig og få din hjælp er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv i hele mit liv. Tak indtil nu for alt hvad du har givet mig og hjulpet mig til at komme op af mit hul og finde styrke i mig selv til at kæmpe for at få det bedre.”
Ditte / Marts 2020

Individuel terapi:
“Jeg har fået en ny forståelse for min måde at håndtere ting på – og har fået lettet mit hjerte ved at kunne åbne op og blive mødt og anerkendt for den jeg er. Har fået nogle gode redskaber, som jeg kan tage med mig og anvende i alle mine relationer i alle livets aspekter. Har specielt fået en ny og bedre indsigt i min egen rolle i mit parforhold i forhold til hvordan og hvorfor jeg agerer og responderer på forskellige ting. Jeg kan kun anbefale Stine til ALLE, uanset hvad man tumler med/ønsker at blive klogere på.”
Jette / Januar 2020

Sharing-Gruppe deltager:
“Jeg vil stærkt anbefale Stine ! efter jeg har gået ved Stine, har jeg lært utrolig meget om mig selv! jeg har fået overskud og har lært nogle fantastiske kvinder at kende. 
Jeg fandt ud af, at ved at dele lidt af mig selv var jeg ikke så alene, andre havde de samme følelser som jeg selv.” 
Mette / Januar 2020

Sharing-Gruppe deltager:
“Har du mod på at lære dig selv bedre at kende?
Så vil jeg klart anbefale at du deltager i Stines gruppesessioner. Du vil ikke fortryde det.
Du vil møde andre du kan spejle dig i, og få øjnene op for, at du har alle muligheder foran dig.
Stine er et fantastisk, imødekommende og hjertevarmt menneske.”
Jytta / Januar 2020

Sharing-Gruppe deltager:
“Jeg kan varm anbefalede Stine efter mit forløb hos hende 
Har jeg virkelig være i en dejlig forandring med mig selv og fået en bedre forståelse af min partner også det at kunne dele det med nogle dejlige kvinder i samme situation som mig.
Ville gøre det igen!”
Jasmin / Februar 2020

Sharing-Gruppe deltager:
“Et forløb hos Stine kan få dig til at forstå din partner, veninder, børn og ikke mindst dig selv meget bedre.
Du vil kunne styrke din selvforståelse, dit selvværd, og ikke mindst dit parforhold, hvis bare du selv tør. 
Hun får de varmeste anbefalinger fra mig.”
Angelina / Februar 2020

Healing:
“Helt fantastisk oplevelse. Fascinerende at opleve hvad kroppen kan respondere på- også selv om sindet havde en skeptisk indstilling til det alternative. Sådan forholder det sig heldigvis ikke længere.
Yderst positiv og professionel oplevelse. Kan varmt anbefales.”
Anne

Healing:
“Både min søn og jeg har fået healing behandling hos Stine. Min søns “skraldespand” i maven var ofte fyldt op med følelser han ikk kunne rumme – her hjalp Stine ham med at tømme den. Det virkede og efter hver behandling var han mere rolig og faldt nemmere i søvn hver aften. Jeg var meget imponeret over den hurtige virkning. Kan klart anbefales.”
Jeanette

Healing:
“Mine drenge fik en ro ved disse behandlinger, som deres krop ikke selv kunne finde ud af.
Første gang var det mig som forslog at vi skulle prøve. Anden gang ville de selv afsted”
Trine

Healing:
“Jeg kan varmt anbefale Stine og hendes evner inden for healing.. Jeg og min datter har begge prøvet, at blive healet af Stine, og må bare sige, at hun evner et eller andet med at “trykke” på de rigtige knapper, alt efter behov.”
Pernille