Sexolog/ Psykolog Randers – Hvad er forskellen?

På mange måder minder psykologer, psykoterapeuter og sexologers arbejde om hinanden.

Vi tager udgangspunkt i at finde frem til de dybdeliggende årsager til dine personlige udfordringer gennem individuel kognitiv terapi.

Psykologer arbejder bredt med alle aspekter af menneskers psykologiske udfordringer. Sexologens arbejde er dog mere fokuseret på arbejdet med dig selv i en partnerrelation.

En sexolog hjælper dig altså til at nå ind til kernen i dine udfordringer i dit kærlighedsliv og sexliv, mens en psykolog har en bredere og mere generel viden, der ikke nødvendigvis er specialiseret indenfor sex- og partnerrelationer.

Ofte møder klienter op med et symptom på, at noget er galt – og det viser sig, at problemet bunder i noget helt andet.

Først når roden til problemet er erkendt, kan vi arbejde på det.  Oftest vil et forløb ende i arbejde med selvværd og identitet, da ledetrådene oftest vender tilbage hertil.

Det er en spændende rejse at begive sig ud på, hvor du finder ind til problemernes kerne og får værktøjer til at komme i harmoni med dig selv og genfinde glæden ved dit forhold og din seksualitet.

Hvorfor vælge en sexolog fremfor en psykolog i Randers?

Psykologer har en bred og stor viden indenfor psykologien. En psykolog i Randers vil kunne tilbyde samme tilgange som en sexolog, men ikke nødvendigvis have den samme specialiserede viden og erfaring med disse underliggende problematikker.

Jeg anbefaler derfor, at du opsøger en sexolog, hvis dine udfordringer hviler på kærlighed/samlivsproblemer eller seksuelle udfordringer af alle karakterer.

En sexolog har specialiseret erfaring og faglighed indenfor alle problematikker, der knyttes til intimitet, sex og kærlighedsrelationer.

Derfor vil en sexolog også kunne tilbyde dig specialiseret, fokuseret terapi, der tager udgangspunkt i de tematikker, man støder på, i problemer med sexlivet, kærligheden og intimitet i forhold.

Sådan arbejder jeg som sexolog anderledes, end en psykolog i Randers

Jeg arbejder ud fra kognitiv terapi, hvor min klient er i fokus.

Jeg lytter til dig.
Til din historie.
Og hjælper dig med at løse dine indre konflikter og problemstillinger.

Jeg arbejder altid ud fra en tilgang om at støtte dig i at give dig selv lov til at være dig selv.

Mange tror fejlagtigt, at sexologers arbejde udelukkende handler om sex. Oftest er seksuelle udfordringer kun et symptom på det egentlige arbejde, vi går i dybden med i vores terapi.

Mange par har problemer med deres kærligheds- og sexliv, fordi de har underliggende problemer, de bøvler med. Måske som par – men også individuelt.

Derfor tilbyder jeg individuel terapi med afsæt i dine underliggende problematikker.

Uanset om du har mistet sexlysten, gnisten, den følelsesmæssige forbindelse til din partner, eller oplever fysiske udfordringer, der begrænser dit sexliv, så kan vi sammen finde til kernen i problemet.

Jeg kan ikke gå vejen for dig – men jeg kan hjælpe dig til at blive klogere på dig selv, og de underliggende konflikter, du bærer rundt på, og give dig værktøjerne til at få løst disse indre problemstillinger.

At opsøge hjælp hos en sexolog er en stor tillidserklæring – men også en modig beslutning om at ønske det bedste og kærligste liv for sig selv og sin partner.

Uanset hvilke problematikker, der ligger til grund til, du er fundet frem til min side – så kan jeg hjælpe dig.

 Jeg glæder mig til at hjælpe dig på din rejse.