Foredrag

Jeg kommer gerne ud til jer og holder foredrag og oplæg.

Et af mine meget populære foredrag handler om Lyst hos Kvinder, og henvender sig til kvinder i faste forhold, hvor der evt. er kommet børn – hvor sexlivet føles lidt kedeligt – eller måske ikke eksisterende. Læs mere her.

  • ” Stine var forbi vores mødregruppen i Asferg Babyklub til et oplæg og dialog om kvinders lyst efter en graviditet og med små børn. Et meget spændende, relevant og brugbart oplæg, som gav stof til eftertanke. Vi kan varmt anbefale Stine til andre mødre, der trænger til at få vækket deres lyst.”
  • En fantastisk start på en tøseaften. Stine kan virkelig anbefales, hvad enten det er til tøse-aften, julefrokosten, madklubben eller baby-klubben. Lyst-skemaet er dejligt enkelt og ligetil, man sidder nærmest med følelsen; ”Nårh ja selvfølgelig! – Hvorfor har jeg ikke tænkt på det?” Selve foredraget kommer ind på alle de ting der spiller ind på vores lyst, men uden at blive (for meget) under bæltestedet og alternativt. Hvis I er klar på at lære jer bedre selv at kende, få nogle AHA-oplevelser og et godt grin så book Stine til jeres næste tøse-arrangement, det kan virkeligt anbefales !

Du kan læse alle mine anbefalinger her.

Andre emner, jeg kan bookes til kunne være:

Udfordringerne i den sammenbragte familie

Hvordan holder man liv et moderne parforhold?

Et liv i flow – hvordan når man dertil?

Hvis I har ønsker til specifikke emner indenfor mit sexologiske fagområde, så kontakt mig endelig.

Jeg kan også bookes til suppelerende sexualundervisning for unge mennesker i ungdomsskoler og lign.

Kendetegnene for alle mine foredrag er stor indlevelse, masser af humor – og en kæmpe åbenhed. Al skam lader vi blive derhjemme – og så taler jeg ud af posen om, hvordan det er at være menneske med glæder og sorger – og ikke mindst en seksualitet.