Individuel Terapi for kvinder

Taler en sexolog kun om sex?

Det korte svar er: nej!
Når du kommer i terapi hos mig, er udgangspunktet altid dig, din identitet og dit selvværd.
Alt, der påvirker dig i dit liv – både negativt og positivt – håndterer du ud fra det fundament, du har bygget i dig selv.
I din identitet og i dit selvværd. Hvis du står stærkt her, håndterer du livets udfordringer med større overskud, end hvis fundamentet er ustabilt.

Har fået en fantastisk snak med Stine i dag og blevet meget klogere på min identitetsskabelse, kærlighedsmønstre og mig selv i relationer ❤ Jeg har altid troet, sexologer kun talte om sex, men jeg er blevet klogere! Tak for en meget værdifuld samtale, søde Stine. Mine bedste og varmeste anbefalinger!

Har du problemer med relationer og parforhold?

Mange af mine klienter opsøger mig, fordi de synes, det er svært at få parforholdet til at fungere. Eller de synes, det er svært at finde den rigtige partner og bliver ved med at støde ind i de forkerte typer.

Også i disse tilfælde vil vi altid starte med dig og dine mønstre. Det er altid interessant at indgå i relationer og parforhold, for sammen med vores partnere, børn og venner vil vi aldrig kunne skjule vores skyggesider og vores nære, vil altid spejle de ting, vi har brug for at hjælpe os selv med at bryde ud af.

Det er derfor en kæmpe gave at få øje på sine mønstre i sit parforhold feks. – for det betyder, at du kan lære, hvilke redskaber, du kan bruge for at undgå at ende i de samme skænderier eller de samme dødsdømte forhold igen og igen.

Har I brug for parterapi?

Jeg arbejder oftest med relationer og med de udfordringer mine klienter oplever i deres relationer.
Jeg arbejder ikke som sådan med parterapi, hvor begge parter er repræsenteret, men jeg ved, at mange af mine klienter selv har skabt enorme forandringer hjemme i deres parforhold, når de har været her hos mig i terapi og fået hjælp til at sætte lys på nogle af deres egne mønstre og feks. måske opdaget, at de taler et andet kærlighedssprog end deres partner eller noget helt tredje.

Har du seksuelle udfordringer?


Det kan selvfølgelig sagtens være, at du kommer i terapi hos mig på grund af seksuelle udfordringer af den ene eller anden art – men også disse udfordringer udspringer fra dit selvværd – eller mangel på samme, mener jeg.

Hvordan er det at være i terapi hos en sexolog?


Jeg møder dig altid der, hvor du er.
Mange af de tilbagemeldinger, jeg får fra mine klienter, handler om, hvor værdifuldt det har været for dem at blive set og hørt uden fordomme, uden gode råd og uden skam. Mange af mine klienter har aldrig prøvet at føle sig anerkendt og forstået i de dilemmaer, de står i og jeg hører ofte, at alene denne del gør en stor forskel.

Vi arbejder med dig :
I udgangspunktet arbejder vi kun med de ting, du kan forandre. Og det vil sige, de ting, der foregår inde i dig.
Hvis der f.eks. kommer klienter, hvis partner har været utro – eller er ved at gå igennem en skilsmisse, kan det godt være, at vi den første gang taler kort om partnerens adfærd, men jeg vil altid guide dig hen imod de ting, du kan forandre.
Altså dine egne reaktioner, den måde du tænker om tingene på og de ting du slår dig selv oven i hovedet med.

Jeg hjælper dig :
Med at blive bevidst om dine egne mønstre – måske især de uhensigtsmæssige, som spænder ben for den lykke, du fortjener. Og første skridt på vejen til at skabe forandring, er bevidsthed.

Du har svaret – Jeg har ingen svar :
Jeg kommer aldrig til at fortælle dig, hvad du skal gøre. Men jeg er din turguide på en rejse, hvor du selv finder svarene. Du er den eneste, der ved, hvad der er rigtig for dig.

Hvor lang tid tager det at få det bedre, når man går i terapi?

Der findes ingen quick fix – og jeg har ikke en magisk formel til at få smerten til at gå væk. Det kræver bevidsthed og daglig øvelse at skabe forandringer. Og alle nye vaner og anderledes måder at tænke på, kræver daglig vedligeholdelse.

Hvor ofte skal man gå i terapi?

De fleste af mine klienter føler, at de efter 3-5 ganges terapi med en uges mellemrum, er så godt rustet og har fået gode redskaber til at arbejde videre selv.
Nogle kommer til opfølgende samtaler hver 2. eller 3. måned for lige at få rettet kursen ind igen. Nogle andre kommer igen til servicetjek, inden de går ind i et nyt forhold.

PRIS

1 session á 60 minutter – 600,00 kr.

Jeg søger ofte øveklienter. Kunne det have din interesse så hold øje med min facebook side. Du er også velkommen til at læse mere om mig eller mine anbefalinger.

Har du fået mod på at arbejde med dig selv og skabe forandringer i dit liv så kontakt mig endelig på info@minforandring.dk