Hvem er jeg

Mit navn Stine, jeg er 43 år og bosat i Randers med min mand.

Vi har i alt 4 sammenbragte børn i alderen 12 til 16 år.

Og ja, så er jeg jo gift for anden gang, så jeg har en dyb følelsesmæssig erfaring med mig i bagagen, når jeg guider dig.

Jeg har ind imellem mødt en opfattelse af, at man som terapeut og vejleder er “perfekt” eller “færdig” og ikke kæmper med de sammen ting, som alle andre.
Men jeg kan garantere for, at livet er lige så rodet, fantastisk, kaotisk, kærligt, frustrerende og skønt for mig, som for alle andre.

Jeg kender til smerte og udfordringer i parforholdet.
Feks. det med at skulle dele samværet med sin eksmand omkring sine egne børn og det at skulle være en betydningsfuld voksen for ens nye mands børn.

I kraft af, at min hovedopgave er at vise dig, hvor i dig selv, du finder styrken og løsningerne på de temaer, du slås med, så er det slet ikke nødvendigt, at jeg er perfekt. Jeg ser det faktisk som en meget stor fordel, at jeg også har levet livet og mærket det, når det gør allermest ondt. For så mærker jeg også dig, og din smerte – og ved præcis, hvor du er – men også hvor du kan komme hen med den rigtige guidning.
Og det skal være mig en glæde at være din vejviser <3

Jeg blev færddig uddannet certificeret sexolog i august 2020. Igennem min uddannelse til sexolog har jeg løbende haft øve-klienter, og dette har lært mig virkelig meget. At øve sig i at arbejde med ægte kvinder med ægte problemer har virkelig givet mig en erfaring og en forståelse for blandt andet disse udfordringer, jeg arbejder med i dag. 
Jeg tager løbende kurser og uddannelser for at dygtiggøre mig inden for mit felt.

Vil du vide mere om mit arbejde er du velkommen til at læse mine anbefalinger her. Har du spørgsmål til, hvordan jeg arbejder, eller er du i tvivl om, hvordan jeg kan hjælpe lige præcis dig? Så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg tilbyder en uforpligtende, gratis indledende samtale, hvor vi sammen får talt om, hvad vi kan gøre for at hjælpe dig med at stå stærkt i dig selv og i dit parforhold.

Jeg ser frem til at høre fra dig.