Polterabend Randers: Tissemands-Banko

KUN FOR KVINDER!

Ønsker du billetter til Hantwerks Tissemands-banko købes billetterne hos Tikko.
Der er pt ikke muligt at afholde banko i klinikken, heller ikke til polterabend. Jeg tager gerne ud til dit arrangement eller polterabend.

Tag veninderne med til en sjov aften med TISSEMANDS BANKO hos Sexolog Stine Jensen.

Hvad er Tissemands-Banko?

Tissemands-Banko er som det klassiske banko, man kender – men med et tvist.

Et tvist af tissemænd i stedet for numre.
90 helt almindelige tissemænd med dertilhørende frække navne. Så du kan håbe på at få banko på Pikkemanden, Spermkanonen, Tissetrolden eller Flottenhejmeren.

Oplagt til polterabend i Randers, tøseaften, fødselsdag, kvindegruppe, mødregruppen – det er kun fantasien, der sætter grænser.  

Vi spiller banko uden gevinster, så det er bare sjov og spas. Men til gengæld får alle en gavepose og jeg tager dig igennem tissemandens diversitet, når de 90 forskellige tissemænd bliver præsenteret en efter en. Vi spiller for fornøjelsens skyld og ikke for gevinsternes skyld. I løbet af aftenen vil jeg holde korte oplæg om kærlighed, lyst og intimitet samt give jer tips og tricks.

Pris 250 kr. pr deltager for 2,5 times sjov inklusiv 1 gavepose, 1 glas bobler samt en fræk kage.

Gaveposerne kan indeholde alt fra Tissemands-relaterede-sjove gadgets, erotiske noveller til sex-legetøj.
Pt indeholder gaveposerne også rabatkuponer til koncertoplevelser og voksen legetøjsshops. Gaveposerne har forskelligt indhold og kan have en værdi på op til 599kr.

Datoer:
30/9 Hos Hantwerk Århus, billetter via Tikko pris 198kr Udsolgt.
16/12 Hos Hantwerk Århus, billetter via Tikko, pris 198 kr Udsolgt.

20/1 Hos Hantwerk Århus, billetter via Tikko, pris 198 kr Udsolgt.

Bemærk, at alle foregående arrangementer er blevet udsolgt på få dage, så hold godt øje, når billetterne til de forskellige datoer kommer til salg.

Praktisk info:

Tidspunkt: Kl. 19:00-21:30 og der er mulighed for at købe drikkevarer mm i pauserne. Jeg åbner dørene kl. 19.00, hvor vi starter med et glas bobler og lidt sødt, inden spillet.

Der udbydes 12 pladser til hvert arrangement for at skabe en hyggelig og tryg stemning, hvor de fleste tør slå sig løs og have en virkelig sjov aften.

Følg derudover med på Facebook, hvor nye datoer løbende vil blive lagt op. Ellers send mig en mail, så får du datoen direkte.

Vær opmærksom på, at din billet først er sikret, når din betaling er registreret. Du modtager efterfølgende en kvittering som også er din adgangsbillet. Her på finder du alle oplysninger om arrangementet.

Køb af billetter er bindende, derfor ingen fortrydelsesret.

Tilmelding skal ske på 93832649 eller info@minforandring.dk med dato, antal billetter, mailadresse samt telefonnummer.

Du kan købe det antal biletter du ønsker, du behøver ikke at samle 12 kvinder.

Tissemands-Banko som polterabend lege hos jer selv

Det er også muligt, at lave et arrangement hjemme hos dig, hvor du sørger for invitationer og gæster, så sørger jeg for at give jer 2 sjove timer I aldrig glemmer.
Her vil jeg tage jer igennem tissemandens diversitet når jeg præsenterer de 90 forskellige tissemænd, på en sjov og anderledes måde nemlig tissemands-banko.
I løbet af de 2 timer vil jeg holde korte oplæg om kærlighed, lyst og intimitet samt give jer tips og tricks.

Du har mulighed for at tilkøbe en gavepose til alle deltagere.
Gaveposen kan indeholde alt fra Tissemands-relaterede-sjove gadgets, erotiske noveller til sex-legetøj. Pt indeholder gaveposerne også rabatkuponer til koncertoplevelser og voksen legetøjsshops. Gaveposerne har forskelligt indhold og kan have en værdi på op til 599kr.

Priser:

Fra 2000 kr. for 2 timer plus transportgebyr, tilkøb af gavepose 50 kr. pr deltager hvis det ønskes.
Jeg tilbyder polterabend arrangementer i hele landet. Gratis udkørsel i Randers. Skynd dig at booke mig, mange datoer er allerede fuld booket.

Polterabend i Randers?

Mangler du inspiration til gode og sjove lege til polterabend? Så er du kommet til det rette sted! Nu har du muligheden for at samle den kommende bruds bedste veninder til en helt uforglemmelig og sjov aften, med de sjoveste lege til polterabend, du kan forestille dig.

Med en polterabend der inkluderer tissemænd og banko er du garanteret en hammersjov aften, som den kommende brud sent vil glemme. Du finder ikke polterabend lege som denne – jeg sørger for alt udstyret, underholdningen og lækre kager- og I sørger blot for at møde op med den kommende brud, være i godt humør og godt klædt på til en sjov aften med den kommende bruds yndlingskvinder. Mere fantastisk bliver jeres polterabend i Randers ikke!

Lav et sjovt event på jeres polterabend og kom til Tissemands-Banko og prøv polterabend lege til den store guldmedalje med en masse gode grin. Vi spiller uden gevinster. Mulighed for tilkøb af gaveposer.
Gaveposerne kan indeholde alt fra Tissemands-relaterede – sjove gadgets til lækkert sex-legetøj. De perfekte polterabend ideer til brud og brudepiger.

Polterabend i klinikken hos sexolog Stines Jensen i Randers er pt. ikke muligt.
Jeg sørger for spil, dækker op med tissemandspynt, tissemandstallerkner, tissemandskager samt bobler.

Priser i klinikken ved Polterabend eller andre arrangementer:

Ved 10 deltagere: 250,- kr. pr. person plus evt. tilkøb af gaveposer.

Spørg gerne for pris, hvis I er et andet antal eller ønsker et andet setup.

I har lokalerne for jer selv, arrangementet varer ca. 2 timer.

Ønsker I et andet set up, så kontakt mig gerne. Jeg kan også komme til en lokation nær jer, men vær opmærksom på evt. transportgebyr ved denne løsning.

Tissemandsbanko som polterabend lege – blandt de bedste polterabend ideer til brud

Der er intet som sjove lege som tissemand banko, når en kvinde, du holder af, skal giftes. Sørg derfor for at gå all-in med de sjoveste polterabend ideer til brud, samt gode lege til polterabend i Randers. Når du kommer til tissemandsbanko hos mig, er du garanteret en sjov og anderledes aften, som du ikke kan få andre steder. Mine banko aftener er nemlig de eneste er sin slags – derfor er du også garanteret en unik oplevelse, når du træder ind ad døren hos mig for at få en sjov oplevelse med den kommende brud og de andre kvinder.

Jeg sørger for, at stemningen er i top, og at der venter jer en fantastisk aften med gode lege til polterabend, som I ikke har hørt om før. Når du spiller tissemandsbanko er der nemlig mange små overraskelser i vente undervejs. Overraskelser som man ikke støder på, når man brainstormer polterabend ideer til brud. Jeg garanterer I får grinet, pjattet, og går fra de sjove polterabend lege med et stort smil og en god oplevelse rigere.

Mangler du gode lege til polterabend i Randers? Så prøv tissemandsbanko!

Det kan være noget af en jungle at planlægge et polterabend for en god veninde. Du går dog aldrig galt i byen med sjove polterabend lege som Tissemands-Banko. Tissemands-Banko er den perfekte ide blandt de bedste polterabend ideer til brud i Randers og omegn. Det kræver minimal forberedelse, for det foregår nemlig hos mig. Det eneste, I skal gøre, er at møde op at gøre jer klar til en sjov og god aften med masser af grin.

Vil I gerne have jeres polterabend lege hjemme ved jer eller jeres veninde? Så kan dette også aftales. Uanset hvad garanterer jer, at bruden får en oplevelse, hun sent vil glemme, og at lattermusklerne vil blive brugt flittigt gennem hele arrangementet. Læg hovedet i blød og giv den kommende brud den perfekte polterabend i Randers med sjov og underholdende tissemandsbanko for kvinder i alle aldre!

Er du i tvivl om tissemandsbanko er noget for dig/jer? Så skal du ikke være nervøs. Når du først træder ind ad døren og bliver ført gennem de sjove polterabend lege hos mig, garanterer jeg, at I får en fantastisk og sjov aften som alle kvinderne ved nyde på tværs af alle aldre. Tissemandsbanko er en super sjov aktivitet, og ikke blandt de mest kendte polterabend ideer til brud. Du får derfor en anderledes og unik oplevelse, som du og dine veninder ikke har prøvet før, når I prøver polterabend lege hos mig. Tag en chance og hold en fantastisk polterabend i Randers med manér!

Tissemandsbanko – Den perfekte polterabend i Århus eller Randers

Bor du i Århus eller tæt på? Så kører jeg også til jer, der fejrer jeres veninde på Djursland eller i Østjylland. Prisen bliver reguleret en smule pga. den ekstra transport, men ikke meget – I skal blot bringe jeres gode humør, den kommende brud, og læn jer tilbage og nyd en sjov aften med masser af gode grin, sjove præmier, og selvfølgelig en god oplevelse og et godt minde rigere. Prøv tissemandsbanko med de perfekte polterabend lege til polterabend i Århus og Randers.