Healing

Er healing noget for dig?

Jeg elsker at bruge healing i arbejdet med mine klienter. Det tilføjer en ekstra dimension til de ting, vi hele tiden forsøger at forklare og forsvare med vores forstand og tanker. Med healingen arbejder vi lidt mere bag “skjoldet”. 
Healing er en behandlingsform, der giver balance i dit energisystem, så du er rustet til hverdagens udfordringer. Det giver energi til kroppen og sindet – følelsesmæssig balance.

Det bedste af det hele er, at du ikke behøver tro på, at det virker. Du skal ikke kunne eller gøre noget for at opleve en effekt af healingen. 
Faktisk oplever mange, at det er en decideret lettelse at lade sig heale i en tid, hvor vi ellers forsøger at rationalisere og tænke os ud af alle mulige situationer. 

Healing handler om helheden. I arbejdet med Reiki healing behandles der på krop sind og ånd samtidig. Alle tre ting er vigtigt for vores samlede helbred. 

Klient oplevelser :

Helt fantastisk oplevelse. Fascinerende at opleve hvad kroppen kan respondere på- også selv om sindet havde en skeptisk indstilling til det alternative. Sådan forholder det sig heldigvis ikke længere.
Yderst positiv og professionel oplevelse. Kan varmt anbefales.
Anne

Både min søn og jeg har fået healing behandling hos Stine. Min søns “skraldespand” i maven var ofte fyldt op med følelser han ikke kunne rumme – her hjalp Stine ham med at tømme den. Det virkede og efter hver behandling var han mere rolig og faldt nemmere i søvn hver aften. Jeg var meget imponeret over den hurtige virkning. Kan klart anbefales.
Jeanette


Pris 450,00 kr. for en behandling som typisk varer 45 min. Det foregår fuld påklædt, liggende til roligt musik. Du er vågen og fuldt til stede under hele sessionen. Det er naturligt at opleve en form for træthed efterfølgende, derfor er det en god ide at have tid til sig selv efter behandlingen. 

Tilbud på Børnehealing 350 kr.
Hjælper dit barn med at få ro på nervesystemet, giver mere overskud, energi og kan afhjælpe bekymringer samt tankemydler.

Tænker du at healing kan være noget for dig, så kontakt mig endelig på 93832649 eller info@minforandring.dk for booking eller lad os tage en snak om hvad healing kan gøre for dig.