LYST – foredrag for kvinder

“Ikke i aften, skat”

Har du nogensinde prøvet at gå i seng før din mand eller kæreste og så ladet som om, du sov, når han kom i seng – for at slippe for at have sex?

Føler du, at hverdagens pligter fylder for meget, så du slet ikke kan overskue, hvordan du skulle få tid – eller energi til at dyrke sex?

Nager den dårlige samvittighed over, at I ikke længere dyrker sex, så ofte, som I gjorde før – eller som din partner måske har lyst til?

Du er ikke alene!

Mange – som i MANGE kvinder føler, at de mister lysten i løbet af et længerevarende forhold – og ofte er det også en afgørende faktor, om der er kommet børn (hvilket jo er lig med en kraftig stigning i ansvar og huslige pligter).

Men hvad nu, hvis jeg siger til dig, at din lyst ikke er forsvundet! Men at den blot har forandret sig?

Vi tager den lige igen:

DIN LYST ER IKKE FORSVUNDET – DEN HAR BLOT FORANDRET SIG!

Med udgangspunkt i egne erfaringer – både fra eget liv og fra de klienter, jeg har talt med gennem tiden – vil jeg i dette foredrag tage jer med på en genopdagelse af jeres lyst.

Og før du klikker væk fra siden her med tanken om, at vi skal sidde i rundkreds og røre ved os selv – så lad mig slå fast; det er ikke dén slags foredrag.

Vores største erogene zone sidder nemlig ikke mellem benene – den sidder mellem ørerne – og derfor vil jeg i dette foredrag tale om lyst og forklare, hvad det er, der sker, når vi føler, at den forsvinder.

Og jeg ved, at du vil føle dig opløftet og optimistisk på dit sexlivs vegne, når vi afslutter aftenen – for når bare du ved, hvad det er for nogle små knapper, du skal skrue på, – så er din lyst faktisk slet ikke så langt væk, som det føles lige nu. Det er ikke besværligt at få den tilbage – og det kræver ikke ugelange øvelses sekvenser.

Det eneste det kræver for, at du kan få din sexlyst tilbage er en bevidsthed om, hvorfor den er blevet væk.

“Jamen, det gælder overhovedet ikke for mig – jeg får aldrig lyst igen”

OK, hvis det er sådan, du har bestemt dig for, at det er – så bliver det sådan.

Og det er helt fair.

Men hvis du har bare en lille bitte åbning for, at der måske kunne rokkes lidt ved den tilstand, du befinder dig i lige nu, så gør dig den tjeneste og kom og lyt til foredraget.

Intet er tabu, når jeg holder foredrag.

Ingen spørgsmål er dumme eller pinlige (og jeg har med garanti hørt dem allesammen før).

For yderligere information og priser på mine foredrag, kan I kontakte mig her. Jeg skræddersyr arrangementet 100% til jeres behov, publikumsantal og budget.